Ecoforest Ecoforest

Exclusief verdeler van Ecoforest warmtepompen

ENRGY bvba is officieel en exclusief verdeler van EcoForest warmtepompen in België. Dit zijn hoogtechnologische, modulerende geothermische warmtepompen met uitzonderlijk hoge COP's. Daarnaast bieden wij ook het volledige vloerverwarmingspakket aan, op deze manier kunnen installateurs bij ons terecht voor het complete warmtepomppakket van A - Z. Indien gewenst worden ook de warmteverliezen voor U berekend en kunnen we de verticale diepsonderingen voor U voorzien. Zwembadwarmtepompen, DX warmtepompen, warmtepompboilers,... behoren tot ons gamma.

Onze doelgroepen

INSTALLATEURS

Als installateur kunt U bij ENRGY terecht voor alle hoofdcomponenten en toebehoren om een kwalitatief hoogstaande warmtepompinstallatie aan uw eindklant af te leveren. Je kan voor het volledige pakket kiezen maar U kunt uiteraard ook enkel voor de warmtepomp of de bijbehorende onderdelen (vloerverwarming, boiler,…) bij ons terecht. U kiest zelf de formule die het best past.

Als warmtepompspecialist zijn wij sowieso uw aanspreekpunt voor uw vragen in verband met het warmtepompconcept. Het berekenen van warmteverliezen, het uitwerken van het concept, opleiding, ondersteuning tijdens de installatie, opstart van de installatie, dienst na-verkoop. U kunt steeds bij ons terecht.

BOUWBEDRIJVEN

ENRGY zorgt voor het meest geschikte warmtepompconcept voor uw bouwprojecten.

We kunnen zelf een concept op maat voor U uitwerken of we werken volgens de vooropgestelde specificaties van het lastenboek. Door het uitwerken en aanleveren van totaalconcepten is ENRGY de ideale partner voor al uw warmtepompprojecten. De realisatie van deze projecten kan via uw vaste installatiepartner of door een van onze dealer-installateurs gebeuren.

Ook nadien kunt U nog steeds bij ons terecht voor onderhoud of herstellingen.

ARCHITECTEN

Al van bij de ontwerpfase van een nieuwbouwproject denken wij graag met U mee voor het bekomen de meest optimale integratie van het warmtepompconcept.

Een goede voorbereiding is reeds de helft van het werk… Op deze manier kan er in een vroeg stadion ook met de andere installateurs op elkaar afgestemd worden teneinde de realisatie zo vlot mogelijk te laten verlopen. Ook voor alle nodige info voor de opmaak van het EPB rapport staan wij graag tot uw beschikking.

ENRGY is dan ook uw aanspreekpunt voor al uw vragen in verband met warmtepompen.

STUDIEBUREAU

Als ervaringsdeskundige denken wij graag met U mee en adviseren we waar nodig betreffende de integratie van het warmtepomptechnieken in het geheel van de gebouwentechnieken. Indien gewenst leveren we hiervoor de nodige warmteverliesberekeningen, technische data en hydraulische schema’s aan.

Ook voor alle nodige info voor de opmaak van het EPB rapport staan wij tot uw beschikking.

ENRGY is dan ook uw aanspreekpunt voor al uw vragen in verband met warmtepompen.